BABOR producten online bestellen

Geniet van een moment voor jezelf.

Geef jij jezelf of een ander een heerlijk beauty- of verzorgingsproduct van BABOR? Dan kun je deze nu ook online bestellen in de Quality Wellnessresorts webshop. De heerlijkste producten van het beautymerk BABOR zijn bij ons verkrijgbaar.

En natuurlijk krijg je bij je bestelling leuke extra's!

BABOR Ampullenset

Of je 'm nou weggeeft of jezelf cadeau hebt gedaan. Een groot cadeau is het zeker! Want BABOR ampullensets geven jouw huid een ultieme boost; het herstelt, hydrateert én perfectioneert. Extra fijn om thuis mee af te sluiten na jouw saunabezoek. 

Er zijn verschillende BABOR ampullensets verkrijgbaar in onze webshops. Ideaal om jezelf te verwennen of als cadeau! 

BABOR Ampullen

Nog meer BABOR-producten

Naast de ampullen bieden wij nog veel meer BABOR producten, voor ieder onderdeel van het lichaam én voor iedere behoefte. 

BABOR Reiniging

BABOR Gezichtsverzorging

BABOR- Lichaamsverzorging

BABOR Make-up

Weet jij niet precies welk BABOR product bij jou past? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met de beauty-specialisten van onze wellnessresorts. Zij geven je graag vrijblijvend advies!  

BABOR

Onze schoonheidsspecialistes kunnen hun vak niet uitoefenen zonder een product dat de huid echt verbetert. Daarom werken we in ons beautycentrum met het beautymerk BABOR, een luxe cosmetica merk dat staat voor topkwaliteit. De producten van BABOR bestaan uit natuurlijke grondstoffen en worden niet getest op dieren.

Bekijk onze webshop

Maak een keuze.