<     VORIGE

Wij zijn gesloten t/m 28 april

Lees hieronder meer informatie en veelgestelde vragen

Onze resorts zijn gesloten t/m 28 april

LAATSTE UPDATE: 31-03-2020

Tot onze spijt moeten wij onze deuren sluiten tot en met 28 april 2020 als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus. Tijdens de persconferentie van 31-03-2020 zijn de eerder afgekondigde maatregelen vanuit de overheid verlengd. De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers staat bij ons altijd voorop. Wij zullen onze gasten zo spoedig mogelijk informeren over de afwikkeling van de eventueel gemaakte reservering in de periode tot en met 28 april 2020.

Wij danken jullie alvast voor het begrip en hopen jullie na 28 april weer te mogen verwelkomen. Draag ondertussen zorg voor elkaar en blijf gezond.

Vriendelijke groeten,
Team Quality Wellness Resorts

Bekijk alle antwoorden op onze veelgestelde vragen omtrent onze maatregelen

Onze resorts zijn tot en met 28 april 2020 gesloten. Wij zien je graag nĂ¡ 28 april terug in goede gezondheid. 

Gasten die al een reservering hebben gemaakt voor in de toekomst hoeven zich geen zorgen te maken. Alle gasten met een reservering tussen nu en 28 april 2020, ontvangen van ons een e-mail, met daarin alle informatie over het wijzigen of verplaatsen van de reservering. Wil je alvast een nieuwe reservering maken voor op een later moment? Dit regelen we voor je. Gebruik dan het online wijzigingsformulier van het betreffende resort.

Tickets, badenkaarten, actie vouchers en cadeaubonnen met een geldigheidsdatum t/m 28 april 2020,  zullen worden verlengd met het aantal dagen dat ons resort gesloten is geweest.

Onze resorts en hotels zijn gesloten tot en met 28 april 2020. Wij nemen per e-mailcontact met je op. Wil je zelf je reservering alvast wijzigen, dan kun je gebruik maken van de online wijzigingsformulieren op de websites van de resorts.

Thermen Bussloo is gesloten t/m 28 april. Binnenkort nemen wij contact met je op voor het verlengen van je badenkaart.

Ja. Ook het Banyan Centre, gevestigd in Hotel Thermen Bussloo, is tot en met 28 april 2020 gesloten. De workshops en retreats worden verplaatst naar een later moment. We nemen hierover contact met je op.

Alle geplande activiteiten en events die tot het einde van deze sluiting reeds werden gecommuniceerd via onze website en social media worden afgelast en zullen niet plaatsvinden.

We volgen het advies van het RIVM en de Nederlandse Overheid op de voet en gaan pas weer open op het moment dat dit kan. Een boeking maken (of het aanschaffen van een voucher voor een later moment), is mogelijk via de websites van de resorts.

Maak een keuze.