Jouw BABOR gift

Bij onze luxe cadeauverpakking

Geef jij jezelf of een ander een hartverwarmend Wellnesscadeau? Dan kun je voor slechts € 2,- een luxe cadeaubox bijbestellen inclusief GRATIS BABOR geschenk t.w.v. maar liefst €19,95

Dit is jouw speciale BABOR geschenk....

BABOR Ampullenset

Of je 'm nou weggeeft of jezelf cadeau hebt gedaan. Een groot cadeau is het zeker! Want deze BABOR ampullenset geeft jouw huid een ultieme boost; het herstelt, hydrateert én perfectioneert. Extra fijn om thuis mee af te sluiten na jouw saunabezoek. 

Deze BABOR ampullenset t.w.v. €19,95 ontvang je nu GRATIS bij aankoop van een luxe cadeauverpakking. Samen voor maar €2,-

 

Zolang de voorraad strekt, op=op

De 3 ampullen

Beauty Rescue: 
Het versterkt de afweer van de huid, bouwt vochtophopingen op en compenseert onregelmatigheden.

Perfect Glow:
De huid is intensief gehydrateerd en lichtreflecterende pigmenten creëren een jeugdige gloed en compenseren onregelmatigheden in de huid.

Lift Express:
Dit effectieve concentraat vermindert de diepte van rimpels. 

 

BABOR

Onze schoonheidsspecialistes kunnen hun vak niet uitoefenen zonder een product dat de huid echt verbetert. Daarom werken we in ons beautycentrum met het beautymerk BABOR, een luxe cosmetica merk dat staat voor topkwaliteit. De producten van BABOR bestaan uit natuurlijke grondstoffen en worden niet getest op dieren.

Maak een keuze.