Onze resorts zijn vanaf 1 juli volledig geopend!

Ilona Rave 25 Juni 2020

Het is zover! In onze resorts zijn dag-gasten al welkom in onze binnen- en buitenbaden (inclusief de prachtige zoutwaterbaden!), op onze ligweides, in onze restaurants, in ons beautycentrums en in onze rustruimtes. En, vanaf 1 juli mogen óók onze sauna’s open. Na weken sluiting kunnen we eindelijk weer doen waar we goed in zijn; een heerlijk dagje ontspanning aanbieden én positieve energie doorgeven.

Dompel je weer onder in de wereld van ontspanning. Terwijl een aangename warmte je lichaam omarmd, voel je hoe je lichaam tot rust komt. Stap in onze ruimes en droom weg, zoetgeurend en romantisch! Geniet maximaal van onze sauna’s én gun jezelf deze mini-vakantie in eigen land. Wij geven je nu extra de ruimte!

Alle aandacht voor jou!
Vanzelfsprekend houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen. Er zijn veel aanpassingen gedaan om onze resorts geheel corona-proof te maken. Eén van de maatregelen is dat wij een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om je entree bij ons te reserveren. Oók in onze sauna’s, baden en onze restaurants werken we met een beperkte maximumcapaciteit. Dit betekent dat we jou alle rust, ruimte én aandacht kunnen bieden. Genieten als een ware VIP dus!

Ben je benieuwd naar alle maatregelen die wij hebben genomen én wil je weten hoe jouw dagje sauna er op 1,5 meter afstand uitziet? Bekijk dan de video (bij Thermen Berendonck) hieronder.


Gezond ontspannen?
Onze sauna’s zijn naast heerlijk ontspannend ook nog eens zuiverend en helend. Een bezoek aan de sauna brengt meerdere gezondheidsvoordelen met zich mee, voor lichaam én geest. Wil je juist nu je weerstand verhogen en werken aan je gezondheid? Gun jezelf dan één of meerdere saunagangen. Het zal jou en je lichaam goed doen, dat beloven we je!

Wil je zeker zijn van een heerlijk dagje ontspanning én kom je voor of na 1 juli bij ons genieten?
Reserveer dan snel jouw entree, want we mogen dus maar een beperkt aantal gasten per dag verwelkomen en verwennen (oftewel, extra rustig in ons resort).

>>> Bekijk onze resorts <<< 

Maak een keuze.