Bekijk resorts
Reserveer direct

Samen Genieten

Wanneer kom jij ontspannen?

Kom genieten van onze sauna’s, baden en ons unieke belevenisprogramma. Een heerlijke dagje ontspanning bij een van onze resorts.

Kies hieronder welk resort jullie willen bezoeken. Elk van onze resorts is uniek en op zijn eigen manier bijzonder. Qua ligging of thematiek. De kwaliteit is vertrouwd. Welk resort je ook bezoekt.

Ver van alledag, dicht bij jezelf

kom werelds genieten

Waar natuur en zintuigen elkaar versterken

natuurlijk genieten

Droom weg bij duizend-en- een-nacht…

Magisch genieten

Ontspannen en genieten in Groningen

Ontdek Thermen Bad nieuweschans

Voorwaarden

Jouw Samen Genieten voucher is geldig t/m 31 mei 2023, op basis van beschikbaarheid  Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt er een weekendtoeslag van € 3,- p.p. Het wellnesscadeau is niet geldig in combinatie met andere acties en/of (hotel-)arrangementen. 

De cadeaubon dient ingeleverd te worden op de dag van bezoek. 

Quality Wellnessresorts

Onze resorts vind je verspreid over heel Nederland.

Thermen Bad Nieuweschans ligt op De Nederlands Duitse grens in Groningen. Thermen Berendonck ligt in Wijchen, net voorbij Nijmegen, Thermen Bussloo net even onder Apeldoorn in Voorst en Thermen Soesterberg tussen Amersfoort en Utrecht. 

Elk resort heeft zijn eigen thema en signatuur. Van Wereldse Wellness in Bussloo, tot Natuur in Soetserberg. Van 1001 nacht in Berendonck tot de heerlijke thermaalbaden in Bad Nieuweschans. 

Maak een keuze.