Hotel voor twee

Verlengd t/m 30 september 2021

Kom nu helemaal tot rust in ons hotel, geniet van twee dagen wellness, een uitgebreid ontbijtbuffet én een heerlijk 3-gangen diner in ons restaurant.

Kies jij hieronder voor Hotel Thermen Bussloo óf Hotel Thermen Bad Nieuweschans. Beide uniek en on zijn eigen manier bijzonder. Qua ligging en thematiek. De kwaliteit is vertrouwd, welk resort je ook bezoekt.

Ver van alledag, dicht bij jezelf

Verzilver direct

Ontspannen en genieten in Groningen

Verzilver direct

Hotelovernachting in het "Beste hotel van Nederland" inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, twee dagen genieten van onze sauna's,unieke belevenisprogramma én een 3 gangen verrassingsdiner in restaurant Intens.

Overnachting in Hotel Thermen Bad Nieuweschans inclusief ontbijtbuffet, twee dagen genieten van onze sauna's en baden én een 3 gangen verrassingsdiner in restaurant Waters of the World.

Onze hotels

Hotel Thermen Bussloo
Door Zoover bekroond tot "Beste hotel van Nederland" van 2019. De 64 kamers en 8 suites zijn luxueus en comfortabel ingericht en ademen een oosterse en wereldse sfeer uit.

Hotel Thermen Bad Nieuweschans
Van ons hoef je niet naar huis, we leggen je graag nog wat langer in de watten! Blijf daarom slapen in ons heerlijke Hotel Thermen Bad Nieuweschans. Zo kom je nóg meer tot rust. En zeg nou zelf, dat verdien je!

Voorwaarden

Het wellnesscadeau is niet te verzilveren op de dag van aankoop en is geldig t/m 30 september 2021, op basis van beschikbaarheid. Op vrijdag geldt een toeslag van € 15,- p.p. en op zaterdag geldt een toeslag van € 30,- p.p.  

Het wellnesscadeau "Hotel voor twee" is o.b.v. tweepersoons gebruik in een standaard luxe kamer. 

De cadeaubon dient ingeleverd te worden op de dag van bezoek. 

Maak een keuze.