Een cadeau voor jouw medewerkers of relaties

Rust, ontspanning en een goede gezondheid. Dát gunnen we toch iedereen? En vooral jouw eigen medewerkers, collega’s of belangrijke relaties! Want ontspannen (en bovenal stressvrije) medewerkers en relaties zorgen voor een positieve energie. Daarmee wordt de wereld een stukje mooier. En meer ontspannen, dat ook! Fijn als je daar als werkgever of relatie aan bij kunt dragen, toch?

De Wellnesscadeaukaart

Een massage, gezichtsbehandeling, dagje wellness, hotelovernachting én retreat heeft meer effect dan welk fysiek presentje ook. En, omdat je misschien niet precies weet waar jouw medewerkers of relaties van houden, kan de ontvanger van het Wellnesscadeau zelf bepalen wanneer hij of zij komt genieten én waar ‘ie van gaat genieten.

En het Wellnesscadeau heeft heel veel voordelen..

  • De kaart is maar liefst 2 jaar geldig
  • Het bedrag kan zowel in delen als in één keer besteed worden, ongeacht de waarde van de kaart
  • De kaart is te verzilveren bij Thermen Bussloo, Thermen Berendonck, Thermen Soesterberg en Thermen Bad Nieuweschans, dus wonen je collega's en relaties verspreid door het land? Ook dán zit je goed.
  • Je bestelt ‘m al met een waarde vanaf 10 euro
  • Lastminutecadeau? Kies dan voor de digitale cadeaukaart
  • Inclusief persoonlijk kaartje en gratis inpakservice
  • En dus heel belangrijk; ontspannen medewerkers, zijn gezonde en positieve medewerkers!

(Relatie)geschenk op maat

Die ene collega die altijd zo flexibel is en bij kan springen tijdens personeelstekorten. Of die relatie die net ziek is geweest. De manager met zijn drukke baan. De secretaresse die – naast dat zij alles regelt op het werk - thuis ook alle ballen omhoog houdt. Iedere werknemer of relatie kan wel wat ontspanning gebruiken. En hoe fijn als je dit als werkgever of relatie kunt schenken, in de vorm van een relaxte ervaring!

Heb je een specifiek arrangement in gedachten? Of zou je jouw cadeau graag willen combineren met een van onze items in onze webshop? Of heb je misschien een persoonlijke voorkeur voor de verpakking? Er is heel veel mogelijk en wij denken graag met je mee. 

Familiebedrijf Quality Wellnessresorts

Wist je dat Thermen Berendonck, Thermen Bussloo, Thermen Bad Nieuweschans en Thermen Soesterberg zusjes zijn?

En hoewel alle vier onze resorts van elkaar verschillen in sfeer en belevingen, hebben ze ook veel gemeen. Juist omdat het Quality Wellnessresorts zijn.

Ontdek onze webshop

Van de heerlijke beautyproducten van BABOR tot de douchegels en etherische oliën uit onze resorts.

ONTDEK WEBSHOP

Over ons

Wij willen verwennen, verrassen en inspireren. Positieve energie doorgeven aan onze gasten - aan jou dus - en aan de wereld om ons heen.

LEES MEER

Maak een keuze.